Welkom leerkracht!

Leuk dat je jouw groep aanmeldt voor een gastles tijdens de Week van het geld 2019. Deze vindt plaats van 25 t/m 29 maart. Tijdens de Week van het geld geven medewerkers van banken, verzekeraars, kredietbanken en andere financiƫle organisaties gastlessen over leren omgaan met geld op basisscholen. Deze medewerkers benaderen zelf de scholen van hun eigen kinderen of kinderen uit hun omgeving.

Wil jij een gastles in jouw groep en ben je hier niet persoonlijk voor benaderd? Dan kun je jouw groep hier aanmelden en zoeken wij een gastdocent!

Belangrijk
Om je goed te kunnen helpen, slaan we jouw persoonlijke gegevens op in dit gastlessensysteem. Jouw gegevens zijn daarom zichtbaar voor iedereen die inlogt om mogelijk invulling te geven aan jouw aangevraagde gastles. Jouw gegevens worden maximaal 18 maanden bewaard door Wijzer in geldzaken.

Akkoord
Als je gebruikt maakt van het gastlessensysteem dan geef je automatisch akkoord voor het delen van jouw gegevens met betrekking tot het geven van een gastles. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees ook de disclaimer.

 

Gastles aanvragen